De winkel is open. Wel beperken we het contact zoveel mogelijk. Ook is Online shoppen via onze webshop en uw bestelling laten bezorgen nog steeds mogelijk. U kunt profiteren van 10% korting op alle producten in onze webshop tot en met 28 april, met de volgende kortingscode: rakuvariadiscount10 (geldig vanaf een minimum order van €50)

Help en support

Verzendkosten en betaalmethoden

Heeft u een geldig BTW-nummer en woont u buiten Nederland en binnen de EU?  
Bestel dan niet via onze webshop maar stuur een email met uw bestelling naar info@rakuvaria.com. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een factuur per email toe.
Dit doen wij alleen bij bestellingen boven de €100,- excl. BTW!

 • Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van €5.

 

Verder:

 • Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.
 • Bij levering binnen Nederland: levering vindt plaats na vooruitbetaling.
 • Bij levering buiten Nederland: levering vindt plaats na vooruitbetaling.
 • Een bestelling lager dan €15 wordt niet uitgevoerd.
 • Gemiddeld 3 x per week worden bestellingen naar alle EU-landen verstuurd via een pakket dienst.
 • LET OP! Als er tijdens “kantooruren” niet altijd iemand thuis is i.v.m. in ontvangst nemen pakket, dan raden wij U aan een afleveradres door te geven waar altijd iemand aanwezig is.
 • Prijs voor vervoer met pallet op aanvraag.
 • Klei kan worden vervoerd met een transportbedrijf.
 • U kunt materialen bij ons komen afhalen na tel. afspraak.
 • Wil U ons in Sevenum bezoeken? Altijd vooraf bellen/mailen, want wij werken NIET met openingstijden.


Wij dragen bestellingen ongeveer 3 x per week over aan de transporteur.
Welke transporteur gebruikt wordt, is afhankelijk van het land waar u in woont en de afmetingen en gewicht van het pakket.

Wanneer wij uw bestelling verzonden hebben, ontvangt u van ons per email een track&trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen

Niemand aanwezig?
Bestellingen worden door de pakketdienst maximaal 2 x bij u thuis aangeboden. Bij afwezigheid wordt u verzocht contact op te nemen met de transporteur. Onze transporteur laat een bericht voor u achter met adres gegevens en telefoonnummer.

Een bestelling met 1 boek of 1 dvd wordt verzonden per post en niet met de pakketdienst.
Het kan enkele dagen tot 1 week of langer duren, afhankelijk van het land waar u woont, voordat uw bestelling aankomt. Voor Nederland geld meestal 1 a 2 werkdagen. Voor bestellingen die door de brievenbus passen, ontvang je geen Track & Trace code.

Betaalmethoden

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven hoe u wilt betalen. Levering vind plaats na betaling.
Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal
Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Mistercash
Het Belgische equivalent van iDeal is Bancontact/Mister Cash. Betalingen worden goedgekeurd door middel van een digipas.

Paypal
Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Hebt u een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van uw bank.

Overboeking/Vooruitbetaling
Als internet-klant kunt u ook comfortabel online betalen. u maakt het bedrag van de rekening vooruit over. (per online-banking) Wanneer het geld op onze rekening staat, worden de producten verstuurd.

Creditcard/VISA EN MASTERCARD
Bij Rakuvaria.com kan je veilig betalen met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

Sofort Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in elf landen beschikbaar. Uw  kan in de omgeving van SOFORT Banking de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

 

Uit onze webshop

Laser temperatuurmeter tot 850 graden Celsius

Laser temperatuurmeter tot 850 graden Celsius

Wil je meer grip krijgen op de craquelé vorming bij het raku stoken? Dan is deze laser temperatuurmeter een ideaal hulpmiddel.

Je haalt een werk uit de hete oven. Je meet de temperatuur met de lasermeter en wacht tot de temperatuur is gezakt tot een bepaalde waarde.
Nu plaats je het in het zaagsel en je bent verzekerd van craquelevorming op het eindresultaat.

Ook ideaal bij bijv. inrooktechnieken, zoals bijv. inbranden mbv paardenharen, e.d.

Bij dit artikel wordt een temperatuurschema geleverd, met indicaties, bij welke temperaturen craquelevorming, inbrandmogelijkheden, enz.